Sótégla

Zöld Turmix Sóbár

Ingyenes szaktanácsadás

Ha só kell itt a KER!

Sószoba kialakítása

A sószobák, kamrák és barlangok kialakításában, hazánkban a vállalkozásunk rendelkezik a legnagyobb tapasztalattal. A különböző helyiségek felépítése mellett sóbarlangot is üzemeltetünk, és tapasztalatainkat szívesen megosztjuk partnereinkkel.

Sószoba tervezése

Sószoba kialakítása előtt meg kell határozni a helyiség célját. El kell dönteni azt, hogy kikapcsolódásra, vagy terápiás célokra kívánják-e használni. Emellett az eltérő korosztályok és egyéb speciális igényekkel rendelkező személyek, így különösen a súlyos fogyatékkal élők szükségleteit is célszerű figyelembe venni. A sószobák kialakításakor ugyanis lehetőség van sóhomokozók építésére valamint a helyiség akadálymentes megközelítése is megoldható.

Az ideális ingatlan

Sószoba kialakítható számos ingatlanban. A családi házak mellett, közintézményekben és különböző hotelekben és welness központokban is felépíthető. Sószoba kialakításakor kizárólag a világ legjobb minőségű sójából álló téglákat használjuk.

A sószobák kialakítása mellett a berendezésre is nagy hangsúlyt fektetünk. A kényelmes pihenéshez nélkülözhetetlenek a megfelelő székek és a hangulatos világítás is.