Sótégla

Zöld Turmix Sóbár

Ingyenes szaktanácsadás

Ha só kell itt a KER!

Kristály sótégla előnyei

A kristálysó a só eredeti és természetes egységében megmaradt kincse a Földnek. A Pakisztánból származó himalájai kristálysó minden külső szennyeződéstől mentesen alakult ki, miután a tiszta és érintetlen ősóceánt kiszárította a napsugárzás. A nap és az élet bölcsőjének számító ősóceán pozitív energetikai rezgésmintája rögzül a sókristály szerkezetében és azt az energiát adja vissza nekünk, ha elhelyezzük, beépítjük otthonunkban, vagy éppen sütésre, főzésre használjuk a finomított, adalékanyagokkal dúsított normál konyhasó helyett.

A kristálysó előnyei:

  •  természetes egységében meghagyott só
  •  nátrium és klór elemeken kívül további 82 elemet tartalmaz
  •  energiaadó, kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatású
  •  támogatja a szervezet öngyógyító erejét
Sótégla 20x10x5cm

Sótégla 20x10x5cmA himalájai kristálysóból csiszolt sótégla, mint egészséges építőanyag, egyedi belsőépítészeti megoldásokat és különleges design lehetőségeket rejt magában. A kristálysó a só legtökéletesebb geometriai formája, eredeti és természetes egységében megmaradt kincse a Földnek. A Pakisztánból származó himalájai kristálysó kb. 250 millió éves só, mely nagy nyomás alatt a hegyek mélyén, minden külső szennyeződéstől mentesen alakult ki.

A kristálysót ősidők óta használják gyógyhatása miatt, és a modern világban új tulajdonságait is kihasználhatjuk: a kristálysót melegítve vagy megvilágítva érvényesül a levegőt tisztító, ionizáló hatása és a szemnek kellemes, léleknek nyugtató színterápiás hatása is.

 

Sótégla 20x10x2,5cm

Vékony sótéglaA kristálysó kevésbé ismert,méretre csiszolt változata – a sótégla - mint egészséges építőanyag, egyedi belsőépítészeti megoldásokat és különleges design lehetőségeket rejt még magában. A kristálysótégla szakszerűen rögzítve beépíthető a falba, lépcsőbe, ezáltal dekoratív textúrákat hozhatunk létre.

Az egyedi méretre vágott sótéglákból különleges design bútorok - például sóasztal vagy sópiramis – és falra akasztható sóképek is készülnek.

Nagy mennyiségű kristálysó beépítése pedig már terápiás célokat is szolgál, méretétől függően ezt nevezzük sókamrának, sószobának vagy sóbarlangnak. 

Sótégla 20x20x4cm

sotegla 20x20x4A sótégla alkalmazásai: belsőépítészeti, dekorációs célra alvászavar esetén a hálószobába asztma allergia, légúti betegségek esetén a levegő ionizálására elektroszmog csökkentésére, ha sok időt töltünk erős elektromágneses térrel rendelkező eszközök közelében (pl. számítógép, TV, mikrohullámú sütő, stb.)   sóterápiás helység, sókamra, sószoba, sóbarlang építéséhez.

A sókristály szerkezeténél fogva képes csökkenteni az elektromágneses sugárzás intenzitását, így csökkenti a szervezetet érő káros terhelést, nagyobb mennyiségben (pl. sófal) pedig már érvényesül az ásvány kiegyenlítő ereje: test-azonos biorezonanciás frekvenciamintája segít beállítani a szervezet energetikai egyensúlyát, ezáltal növeli a vitalitást, javítja a közérzetet.

Sótégla 20 x 10 x 5 cm:

  •  1-100 db 865 Ft + ÁFA / db
  •  100 db felett 780Ft + ÁFA / db

Személyre szabott megoldások

Sótéglát vennék