Sótégla

Zöld Turmix Sóbár

Ingyenes szaktanácsadás

Ha só kell itt a KER!

Sótégla dekoráció

Sóker sólámpa

Sólámpa
Csepp alakú sólámpa
Sólámpa sókristályokkal
Virág alakú sólámpa

Az átvilágított természetes himalája sótömbök, sólámpák esetében a negatív ion kibocsátás mellett érvényesül a nyugtató és stresszoldó színterápiás hatás, valamint a kristály, mint ásvány energetikai kiegyenlítő szerepe.

Németországban végzett tesztek igazolták, hogy hiperaktív gyerekek koncentrációs és alvászavarai, valamint felnőttek depressziós tünetei rövid idő alatt csökkentek a himalája só rendező erejéből fakadóan.

A Sóker Sólámpák kaphatók a dekorációs 2-3 kg-ostól egészen 100 kg feletti tértisztító lámpákig.

Sótégla – Az egészséges építőanyag

Sótégla dekoráció
Sótégla dekoráció
Sótégla dekoráció
Sótégla dekoráció

A himalája sótégla egy tégla formára faragott himalájai sókristály. A megfelelően beépített sótégla átvilágítható, így érvényesül benne a himalája só minden kedvező élettani hatása, emellett a himalája só, mint egészséges építőanyag, egyedi belsőépítészeti megoldásokat és különleges design lehetőségeket rejt magában.

Kisebb mennyiségű sótégla alkalmas sófal, sópult, só-sarok kialakítására, nagyobb mennyiségből pedig külön sóterápiás helyiség, Sóker Sószoba építhető. A képeken  a sódekorációs referencia munkáinkból készült válogatás látható.
Nézze meg SóDesign galériánkat!

Himalája sótéglák helyett igény szerint használhatunk természetes kősóból készült natúr, szürkés árnyalatú parajdi sót is. Ez az Erdély területéről származó só fiatalabb a himalája sónál, kisebb nyomás alatt keletkezett, emiatt kevesebb ásványi anyag került bele. Természetes olajesszenciát tartalmazó iszap van benne, melyet gyógyításra is használnak, ennek köszönheti szürkés színét. Kínálatunkban megtalálható a préselt és a natúr sótégla, valamint a természetes  sószikla egyaránt.

Lehetőség van az úgynevezett futtatott szemcsés technika alkalmazására is, mellyel a használt sószemcsék színének megfelelő, sóval rétegelt falat kapunk. Leggyakrabban a fehér színű, Németországból származó kősót használjuk erre a célra.

technikak
Balról jobbra: himalája sótéglák, parajdi sótéglák és a szórt szemcsés technika

Személyre szabott megoldások

Sótéglát vennék