Sótégla

Zöld Turmix Sóbár

Ingyenes szaktanácsadás

Ha só kell itt a KER!

Sótégla szakértelemmel

Terápiás helyiség, sószoba, sóbarlang építését, teljes körű tervezéssel és kivitelezéssel vállalunk:

  • Otthoni- Családi célra
  • Óvodáknak, Közintézményeknek
  • Szállodák, Wellness centrumok részére
  • Vállalkozásoknak

Köszönjük érdeklődését az sóterápiával kapcsolatban, nagy örömünkre szolgál, hogy Ön is nyitott e nagyszerű természetes egészségmegőrző és prevenciós módszer iránt.

Cégünk, a Hunza-Spa Kft. 2003 óta foglalkozik sóterápiával, sóbarlang építéssel. A sóterápiás termékek forgalmazása mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a teljes értékű táplálkozásra, a természetes bőrápolásra és öko mosásra, tisztításra.
Magyarországon elsőként kezdtünk el, sószobák, sóbarlangok, sódekorációk teljes körű tervezésével és kivitelezésével foglalkozni. Az elmúlt évek során több mint 25 sóterápiás helyiséget alakítottunk ki változatos helyszíneken. (magánházak, wellness hotelek, spa-centrumok, óvodák, és játszóházak).
2008 tavaszán létrehoztuk a Sóker Sócentrumot mely Közép-Európa egyik legnagyobb himalájai kristálysó-barlangja, 23 tonna kristálysóval, és változatos belsőépítészeti megoldásokkal.
Az évek során egyre tökéletesebbre csiszolt Sóker típusú Himalája Sószoba / Sótégla fal egyaránt alkalmas relaxációs és terápiás célokra is.

Építés szakértelemmel

Bővebb információért, személyes konzultációért keressen minket a következő elérhetőségeinken:
Sóker Sócentrum Budatest VI. ker. Mozsár utca 7.
Tel: 06/1 312 16 46; email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Személyre szabott megoldások

Sótéglát vennék